Projectinrichting

Specialist in het herinrichten van de werkvloer

Verdient uw kantoor of werkplek een nieuwe uitstraling? Hoe krijgt u dit voor elkaar zodat de productiviteit zo min mogelijk onder de verbouwing lijdt? Tom Projectmanagement & -inrichting biedt de helpende hand!

 

Optimale herinrichting

Er komt veel kijken bij het herinrichtingen van de werkvloer. Het houdt veel meer in dan het bepalen van de kleur verf voor op de wand of de locatie van de verschillende afdelingen. Hoe zorg je dat tijdens een verhuizing iedereen zo veel mogelijk zijn of haar werk kan blijven doen? Hoe regel je de inkoop, levering en plaatsing van inventaris zo soepel mogelijk? Wat doe je met oud meubilair? En zeker niet onbelangrijk: hoe optimaliseer je de indeling voor productie? Het zijn vraagstukken waar Tom Projectmanagement & -inrichting altijd een antwoord op heeft. U krijgt van ons een voorstel passend bij uw organisatie en niet vanuit een bepaald leveringsprogramma van een fabrikant of leverancier. Wij werken onafhankelijk van welke partij dan ook.

 

Huur en verhuur van panden

Wilt u een pand gereedmaken voor verhuur? Of dient u als huurder het pand ontmanteld op te leveren? Uiteraard kunnen wij u ook hierbij helpen. Gedurende het gehele traject, van aanvraag tot en met de oplevering, staan wij voor u klaar.