Naast huisvestings- en inrichtingsprojecten voor het bedrijfsleven, heeft Tom Projectmanagement & -inrichting veel ervaring met projecten binnen de gezondheidszorg. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van huisartsposten en het ombouwen van apotheken.

Efficiënte inrichting

We beschikken over een brede kennis wat betreft vastgoed en zorg. Niet alleen kijken we met het oog van een bouwkundige, we houden tevens rekening met de functionaliteit van het ontwerp en de efficiëntie van de inrichting. Op bepaalde plekken is bijvoorbeeld een optimale geluidsdichtheid gewenst, op andere locaties in het pand mag dat soms gerust iets minder. Zo kan er flink worden bespaard op het toegepaste bouwmateriaal.

Gezondheidscentrum

Zelfstandige praktijken samen laten smelten tot een solide geheel. Het klinkt eenvoudiger dan het is. Een dergelijk project vraagt om een toekomstgerichte blik. Een pand voor een gezondheidscentrum dient bijvoorbeeld makkelijk aanpasbaar te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Maar denk ook aan ontwikkelingen op organisatorisch vlak. Is het wel wenselijk dat elke huisarts, fysiotherapeut en apotheker in de toekomst een eigen frontoffice houdt?

Ook het onderhoud van uw praktijk of gezondheidscentrum kunnen wij u uit handen nemen. Lees daarover meer onder het kopje Onderhoud en inspectie.