Wie regelmatig onderhoud laat uitvoeren, loopt minder snel tegen hoge vervangingskosten aan. Denk alleen al aan het schilderwerk voor kozijnen. Zo zijn er vele andere zaken aan slijtage onderhevig en vaak vallen ze u niet eens op. Wij kunnen uw huisvesting voor u inspecteren en eventuele slijtageproblemen of defecten verhelpen.

Onderhoud

Met een onafhankelijke blik inspecteren wij uw pand op eventueel noodzakelijk onderhoud. Vaak blijken oplossingen verrassend simpel. Zo lijken specialité-kasten misschien aan vervanging toe, maar het monteren van nieuwe ladegeleiders kan al zorgen dat ze nog jaren meegaan.

Dankzij onze ervaring weten wij veel problemen al in een vroeg stadium te signaleren en te verhelpen. Dit laatste is mede te danken aan het feit dat wij zeer snel kunnen schakelen. Wij weten bij welke experts wij moeten aankloppen.

Inspecteren en verbeteren werksituatie

Wij bekijken uw werkomgeving tevens met een logistieke en arbo-kundige blik. Wij weten een meer prettige en efficiënte werkomgeving te creëren. Hoe maak je bijvoorbeeld de looplijnen zo kort en zo effectief mogelijk? Of hoe zet je voor de assistente de printer op de juiste hoogte en voorkom je dat zij lichamelijke klachten krijgt? Slechts enkele op het eerste gezicht eenvoudige verbeterpunten, die vaak al een wereld van verschil maken.